Kolektivne pogodbe

Domov > Kolektivne pogodbe

Poleg zakonov, pomembnih za članstvo sindikata, so za sindikat v družbi, iz kolektivnega vidika, pomembne tudi sledeče kolektivne pogodbe dejavnosti, ki so v veljavi:

1. Kolektivna pogodba za kmetijstvo in živilsko industrijo Slovenije

2. Kolektivna pogodba za gozdarstvo Slovenije
tarifna priloga 1 | tarifna priloga 2 | aneks 1 | aneks 2 | tarifna priloga 3 | pristop Združenja delodajalcev Slovenije, g.i.z. | razširjena veljavnost | aneks 3

3. Kolektivna pogodba premogovništva Slovenije
aneks 1 | aneks 2 | aneks 3

4. Kolektivna pogodba za tekstilne, oblačilne, usnjarske in usnjarsko – predelovalne dejavnosti (KPtoupd)
aneks | razširjena veljavnost

5. Kolektivna pogodba za lesarstvo

6. Kolektivna pogodba za papirno in papirno – predelovalno dejavnost (prej Kolektivna pogodba celulozne, papirne in papirno predelovalne dejavnosti)

7. Kolektivna pogodba grafične dejavnosti
aneks 1 | tarifna priloga | aneks 2 | aneks 3 | aneks 4 | aneks 5 | aneks 6 | aneks 7

8. Kolektivna pogodba časopisno – informativne, založniške in knjigotrške dejavnosti

9. Kolektivna pogodba za dejavnosti pridobivanja in predelave nekovinskih rudnin Slovenije
aneks 1 | razširjena veljavnost | aneks 2

10. Kolektivna pogodba za kovinsko industrijo Slovenije

11. Kolektivna pogodba za dejavnost elektroindustrije Slovenije
dodatek | razlaga kolektivne pogodbe | dodatek 1 | dodatek 2 | dodatek 3 | razširjena veljavnost | dodatek 4 | dodatek 5 | dodatek 6 | dodatek 7 | dodatek 8 | dodatek 9

12. Kolektivna pogodba za dejavnost kovinskih meterialov in livarn Slovenije

13. Kolektivna pogodba elektrogospodarstva Slovenije
aneks 1 | aneks 2 | aneks 3 | aneks 4

14. Kolektivna pogodba dejavnosti trgovine Slovenije

15. Kolektivna pogodba dejavnosti gostinstva in turizma Slovenije

16. Kolektivna pogodba za dejavnost železniškega prometa

17. Kolektivna pogodba dejavnosti cestnega gospodarstva
razlaga kolektivne pogodbe 1 | razlaga kolektivne pogodbe 2 | aneks 1 | razlaga kolektivne pogodbe 3 | odstop gradbenega podjetja Tržič d.o.o. od kolektivne pogodbe | aneks 2 | spremembe in dopolnitve | aneks 3 | razlaga kolektivne pogodbe 4 | aneks 4

18. Kolektivna pogodba za cestni potniški promet Slovenije
razširjena veljavnost | kolektivna pogodba za cestni potniški promet Slovenije za leto 2014 | podaljšanje veljavnosti kolektivne pogodba za cestni potniški promet Slovenije za leto 2014 – aneks

19. Kolektivna pogodba za poštne in kurirske dejavnosti
aneks 1 | aneks 2 | spremembe in dopolnitve 1 | aneks 3 | spremembe in dopolnitve 2 | spremembe in dopolnitve 3 | razširjena veljavnost

20. Kolektivna pogodba dejavnosti bančništva Slovenije
tarifna priloga | spremembe in dopolnitve 1 | spremembe in dopolnitve 2 | kolektivna pogodba dejavnosti bank in hranilnic v Republiki Sloveniji – stara pogodba, deloma še v uporabi

21. Kolektivna pogodba za zavarovalstvo Slovenije

22. Kolektivna pogodba komunalnih dejavnosti

23. Kolektivna pogodba med delavci in družbami drobnega gospodarstva
aneks

24. Kolektivna pogodba za obrt in podjetništvo
naknaden pristop OZS | razširjena veljavnost | spremembe in dopolnitve

25. Kolektivna pogodba za dejavnost vzgoje in izobraževanja v republiki Sloveniji
spremembe in dopolnitve 1 | spremembe in dopolnitve 2 | popravek | spremembe in dopolnitve 3 | spremembe in dopolnitve 4 | spremembe in dopolnitve 5 | spremembe in dopolnitve 6

26. Kolektivna pogodba za dejavnost zdravstva in socialnega varstva Slovenije

27. Kolektivna pogodba za kulturne dejavnosti v Republiki Sloveniji

28. Kolektivna pogodba za negospodarske dejavnosti v Republiki Sloveniji

29. Kolektivna pogodba za raziskovalno dejavnost

30. Kolektivna pogodba za zaposlene v zdravstveni negi

31. Kolektivna pogodba o oblikovanju pokojninskega načrta za javne uslužbence
aneks 1 | aneks 2

32. Kolektivna pogodba gradbenih dejavnosti

Objavljamo tudi kolektivne pogodbe, ki so bile sklenjene  pred uveljavitvijo Zakona o kolektivnih pogodbah ter bodo v evidenci do prve spremembe oziroma sprejetja nove:

1. Kolektivna pogodba za kemično in gumarsko industrijo Slovenije
razlaga kolektivne pogodbe 1 | aneks 1 | razlaga kolektivne pogodbe 2 | aneks 2 | razširjena veljavnost | aneks 3 | aneks 4 | aneks 5 | odpoved

2. Kolektivna pogodba za dejavnost poslovanja z nepremičninami
tarifna priloga | aneks | aneks

3. Kolektivna pogodba za dejavnost prevoza blaga v cestnem prometu Slovenije

4. Kolektivna pogodba o načinu usklajevanja plač, povračilu stroškov v zvezi z delom in regresu za letni dopust

5. Kolektivna pogodba o izredni uskladitvi plač za leto 2007 in načinu usklajevanja plač, povračilu stroškov v zvezi z delom in drugih osebnih prejemkih za leti 2008 in 2009 (KPPl)

05.05.2017
Čestitamo ob 1. in 2. maju, prazniku dela
16.12.2016
Srečno novo leto 2017!
04.05.2016
UTRINKI S KRESOVANJA IN PROSLAVE OB DELAVSKEM PRAZNIKU - 1. MAJU
04.05.2016
Ugodna ponudba Turistične agencije Condor Travel za člane sindikata KNSS – Neodvisnost – počitnice na Mljetu
01.04.2016
POVABILO SINDIKATA KNSS - NEODVISNOST NA KRESOVANJE IN PROSLAVO OB DELAVSKEM PRAZNIKU - 1. MAJU